Hívj minket: 06 1 231 80 90
A kivánságlistád üres

Hogyan működik?

  • Találd meg a weboldalon a legmegfelelőbb termékeket számodra vagy a családod számára
  • Add hozzá őket a kívánságlistádhoz
  • Amikor minden megvan a kívánságlistán, amit szerettél volna, menj tovább a partner webshopunkba, ahol kiválaszthatod a mennyiségeket és befejezheted a rendelést.

Kívánságlistád üres. Nézd végig a termékeinket és válaszd ki, ami legjobban támogatja az egészséged.

Kovács Katalin - olimpiai, világ- és európa-bajnok kajakozó

Sportolóként mindig is fokozottan kellett figyelnem az egészségemre. Tudtam, hogy ezen a téren nekem kell elvégeznem a legnagyobb munkát, ugyanis senki nem fog helyettem helyesen étkezni, keményen edzeni vagy eleget pihenni. Ahogy a kajakban ülve legtöbbször csak önmagamra számíthattam, úgy a saját egészségem megőrzése is elsősorban számomra fontos. Ha teszek érte, azzal az én életem lesz sokkal könnyebb, hiszen egészségesen testileg és lelkileg is erősebb vagyok, könnyebben veszem az akadályokat, kevésbé teszem ki magamat a környezetemből érkező káros hatásoknak, így mindig csúcsformában lehetek.

Korán megtapasztaltam, hogy ennek érdekében egyszerre kell odafigyelnem a kiegyensúlyozott táplálkozásra, a megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitelre, illetve a mentális egyensúlyom megőrzésére. Habár sportolóként komolyabb egészségkárosító szokásom (például dohányzás) sosem volt, azt is megtanultam, hogy a hétköznapi kilengések hatásait hogyan enyhíthetem.
 
Úgy gondolom, hogy szervezetünk teljes körű támogatása érdekében ma már nem elég a kiegyensúlyozott táplálkozás. Ha törődni akarunk a testünkkel, kiemelt figyelmet kell fordítanunk az elfogyasztott ételek minőségére, és ha szükséges, pótolnunk kell a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat.
 
A Walmark-ban megbízom, mert egészségügyi szakemberek és gyógyszerészek segítségével fejlesztik a termékeiket. 25 éves tapasztalatukra támaszkodva mind az alapanyagok összeállítása, mind a gyártás során a minőségre helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Ez kifejezetten fontos, hiszen ma már nem elég azt figyelni, hogy milyen összetevőket tartalmaz egy-egy étel vagy étrendkiegészítő, azt is szem előtt kell tartani, hogy az adott összetevő honnan származik, és a gyártási folyamat során miként dolgozták fel.
 
Hiszem, hogy az egészséges életmód a legjobb módja a betegségek megelőzésének és testi-lelki egyensúlyunk fenntartásának. Ezáltal annak is, hogy mindig önmagunk lehessünk, és a legtöbbet hozhassuk ki minden napból.
 
A sportban elért sikereim után ma már az az egyik a legfőbb célom, hogy az egészség bajnoka is legyek.
Kezdd el a tesztet